Kvällsmys - mobilblogg.

Chacha, sitter på datorn och kollar runt på andra bloggar och grejar, blogg.se hackar just nu så ja bloggar från mobilen. Har inte bloggat så mycket idag för jag har vart i sporthallen hela dagen. Imorn blir det sporthallen igen med mina fina Hanna och Michelle, vi kanske ska träffa Rasmus också. Men jag bloggar mer imorn! Vi hörs oh ses
Massor av pussar.


outfit.

 
svart baslinne - gina tricot
munktröja - Hollister
jeans - gina tricot
strumpor - H&M

im in love..

KOM TILL MAMMA.
kollade runt på internet och helt plötsligt kom den här jackan upp. kärlek vid första ögonkastet. nu hoppas jag att jag har en sjukt shcysst mamma. 
vi hörs.

this i just so Ellen.

 
 
 
this is just so me. GE MIG SAKERNA..
 

vaken,

hej allaihopa, vakna nu, lite tidigt kanske menmen. jag väntar på att emma ska masa sig hit så ska vi fixa oss oh greja, ni får ingen bild nu för jag ser ut lite som en bajskorv typ.. så ni får outfitbild när jag är klar sen, lovar!, pusshej.

Mobilblogg.

Hejs svejs, ligger nu breve mami i soffan och kollar på film, vi ska snart gå och sussa är väldigt trött, imorn ska jag och Emma till sporthallen och kolla på innebandy, vi ska sen på kvällen ut och gå bus eller godis.. Nejmen för skojs skull. Men ska fortsätta min mysiga tisdags kväll så hörs vi imorn, sov gott. Pussar.
Bild på ursnygga tröjan mamma köpte till mig i Sthlm, HOLLISTER (y'


Tittar på innebandy

Hej alla, kollar nu på innebandy träning, fick väldigt ont i ryggen så ja valde att kolla istället. Träningen slutar halv 7, då ska ja hem och hämta cykel sen ska jag och Emma cykla till Ica. Ikväll ska jag ha hemma kväll och mysa me mamma som ni vet. Bloggar ikväll, pussar.


hiss/diss.

kör på en hiss/diss nu då
 
HISS
ni som tycker att mileys nya frillaär ful, har ingen smak så att säga, fastalla tycker ju olika menmen,
jag tycker hennes nya frilla är hiss för den är så sjukt snygg, tycker också att hon var världigt modig som vågade klippa av hennes fina långa hår.
 
DISS

svenskt skolfoto får dissen för man får vänta i 27647345 år på sina bilder, nej men man får vänta sjukt länge. 
tycker dock att bilderna blir bra höhöh.. menmen.

rubrik..

hej, hur mår ni? nemen, jag är me emma, hon sov hos mig igår tills idag, igår hade vi myskväll som ni vet.
idag har vi vart typ hemma hela dagen och chillat. nu, snart eller senare ska vi träna, sen ikväll klockan typ sju ska vi dra till ica, sen ikväll ska jag ha hemma kväll me mamma och kolla på film och greja. så vi hörs senare ikväll Puss&Kram.
bjuder på finfina bilder från igår.

Myskväll.

Tjatja. Har nyss kommit hem från bion. Jag och Emma såg på Ted. Haha så bäst! Nu har vi myskväll och ska kolla på väldens bästa film. Har inte bloggat så mycket idag för jag har inte vart hemma så.. Men ska blogga mer imorn. Videon är ute på yt. Så sök på Ellen Jansson och tryck på videon. Men nu ska jag va lite social mot Emma så hörs vi imorn. Puss.


tillbaka på nytt!

hejsan hoppsan, ellen här (igen) jag kommer börja blogga på den här bloggen nu för blogg.se känns mycket bättre!
min förra blogg hette http://ellenjjansson.blogg.se/ men som invignings sak eller vad man säger så kommer jag antingen idag eller imorn fixa en giveaway. ja gör en video på regler och massa annat ikväll eller imorn! hoppas ni kommer läsa om mitt galna liv.. hehe.. men nu ska jag redigera bilder så hörs vi senare, puss&kram.
bilden vart lite stor.. menmen tog den nyss.

tillbaka på nytt!

 

RSS 2.0